Close

За Gentelmen’s Expo

GEе многу повеќе од обичен саем на потрошувачи. Тоа e настан посветен на стилот и начинот на живот на машкиот пол, каде се создаваат незаборавни, забавни и интерактивни искуства. Место каде што мажите ќе се поврзат со брендови кои ги прават посебни. Настанот има за цел да ги издвои и презентира на едно место најновите трендови од машкиот свет.

Зошто да бидете дел од GE?

Креирање искуства за брендовите наспроти конвенционални изложбени штандови.

Иксуството кое ќе биде понудено ќе резултира со зголемено препознавање на Вашиот бренд.

Создавање на силна врска помеѓу Џентлмените и Вашиот бренд. Тие се заинтересирани да ја слушнат историјата и приказната позади Вашиот производ, процесот на создавање и како да го употребуваат со цел да го збогатат нивното секојдневие.

Целна група мажи 21+

Малку потешко е да се допре до вкусовите на оваа целно демпографска група, затоа нa GE ќе понудиме само квалитетни и нови искуства.

Статистики

Позитивно и долготрајно сеќавање на брендовите е зголемено за 2.6x преку креирањето на интерактивни искуства кои ги поттикнуваат страстите.

Цел на GE

Нашите џентлмени ќе го посетат GE за да ги идеализираат и персонализираат “добрите работи” кои ги прават вистински мажи и да откриваат нови интересни начини како да станат подобра верзија на самите себе.

Изложувачи и Атракции на GE

Стил на облекување, аксесоари, стајлинг на брада и бркови, врзување на кравата, Game room, дегустација на виски и други алкохолни пијалоци, енергетски пијалоци и екстремни атракции, Gentlemen’s square, демонстрација на пури, најнови tech гаџети, автомобили/мотори, многу музика, предавања за заштита на машко здравје, излагања и лични приказни од успешни мажи кај нас и уште многу, многу други атракции.

Нашата поддршка

…докдолку имате веќе некаква замисла за Ваша презентација, тимот на GEќе ви овозможи логистичка реализација.

…доколку сте заинтересирани заедно со нашиот тим да осмислиме и визуализираме концептуално искуство.

најчести прашања

ЗА GENTLEMEN’S EXPO ’19

КАДЕ СЕ ОДРЖУВА GENTLEMEN’S EXPO ’19?

– SKOPJE MARRIOTT HOTEL

КОГА И ВО ВО КОЕ ВРЕМЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ GE?

– ПЕТОК, 05 АПРИЛ, 17 – 24 ЧАСОТ.

– САБОТА, 06 АПРИЛ, 14 – 24 ЧАСОТ.

КОЈ Е ФОКУСОТ НА ОВОГОДИНЕШНОТО ИЗДАНИЕ НА GE?

– WHISKEY

ДАЛИ Е “ДОЗВОЛЕНО” НА GE ДА ПРИСУСТВУВААТ И ЖЕНИ?

– ДА СЕКАКО, СИТЕ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ.

КАДЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБАВАТ КАРТИ И КОЛКУ ЧИНАТ?

КАРТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ НАБАВАТ ONLINE НА ОФИЦИЈАЛНАТА СТРАНА НА THE GENTLEMEN’S EXPO: www.gentlemensexpo.mk

ЦЕНОВНИK НА КАРТИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИ:

ОФИЦИЈАЛНА – 300 ДЕНАРИ

КАРТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА THE GENTLEMEN’S EXPO, КОЈА ВКЛУЧУВА 3 КРЕДИТИ ЗА ДЕГУСТАЦИЈА НА ВИСКИ И ОСТАНАТИ ПИЈАЛОЦИ ОД ИЗЛОЖУВАЧИ НА РАЗЛИЧНИ БРЕНДОВИ.

ПРЕМИУМ – 600 ДЕНАРИ

КАРТА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ НА THE GENTLEMEN’S EXPO, КОЈА ВКЛУЧУВА 3 КРЕДИТИ И 3 “GOLDEN” (ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ) КРЕДИТИ ЗА ДЕГУСТАЦИЈА НА ВИСКИ И ОСТАНАТИ ПИЈАЛОЦИ ОД ИЗЛОЖУВАЧИ НА РАЗЛИЧНИ БРЕНДОВИ.

WhoWe Are

Боттега Евенти е компанија која од 2012 година ги следи европските и воведува нови трендови за уредување и организирање на настани. Преку константното инвестирање во дизајн концепти и светлосни модуларни елементи од Милано и Валенсиа се стремиме да ги сплотиме добриот дизајн и функционалноста сé со цел клиентот да има настан кој во ниеден сегмент не потсетува на очекуванте стереотипи.

Сите кои сакаат да го следат овој стил и да го пренесат во визуализацијата на својот настан, во Боттега Евенти се секогаш расположени да исцртаат уникатен концепт за секој клиент посебно.

The GE ’18 REPORT

КРАТКИ СТАТИСТИКИ

ПОСЕТИТЕЛИ > 1.000

Мажи 78,2%

Жени 22,8%

ИЗЛОЖУВАЧИ > 20

БРЕНДОВИ > 67

ПРЕДАВАЊА И РАБОТИЛНИЦИ > 16

ОБЈАВИ ВО МЕДИУМИ > 35

ВОЛОНТЕРИ > 10

Contact

Keep In Touch

Tel.: +38970333981; +38975303291

contact@bottegaeventi.com

http://gentlemensexpo.mk